Copyright © 2007-2019  W&F Us-Thus -BoerderijHoogvliet alle rechten voorbehouden          Onze website is bijgewerkt op 1 februari 2019
BoerderijHoogvliet
Welkom, kamperen bij de boer tussen de schapen,lammetjes, koeien,kalfjes, geiten en kippen, ligt onze boerderijcamping 'Hoogvliet', midden op het eiland Texel. Onze camping is voorzien van een verwarmd toiletgebouw met wastafels, 3 toiletten en 2 douches en recreatieruimte (4,5 x 6,5m).  U kunt gebruik maken van de wasmachine kosten 3 euro en de droger 2 euro per wasbeurt.
De caravan staat op het eerste veld in het midden, links en rechts en de voorkant heeft u voldoende ruimte om te zonnen, achter de caravan is de kraan met koud water en ook genoeg ruimte voor het plaatsen van fietsen. U mag er een bijzettentje bij zetten. Genoeg om heerlijk te genieten op de gezellige camping en een heerlijke omgeving met bos, strand, zee, duinen en prachtige natuurgebieden zoals de Muy en de Slufter, en nog veel meer, kortom u (je) hoeft je geen dag te vervelen.  

In onze caravan en voortent GEEN huisdieren

Prijzen Huur Caravan Prijzen Huur Caravan
Deze toercaravan is voor 4 personen, maar er mag een bijzet tentje bij worden gezet er zit een houten vloer in de voortent en een aparte koelkast en tv.

Huur Caravan